top of page

PREGUNTES FREQÜENTS

 • És cert que podré menjar de tot?
  Totalment cert. A Punts Enlínia no hi ha cap aliment prohibit, ja que el que fem es ensenyar-te a triar de forma saludable, a compensar i a menjar les quantitats correctes. I tot això ho fem de manera fàcil i divertida, amb l'ajuda dels Punts i de la informació que donem en cada sessió setmanal.
 • Què són els Punts Enlínia? Tenen relació amb les calories?
  Hi tenen a veure, però no són equivalents, ja que en els últims anys s'ha comprovat que en el pes, a més de les calories, hi intervé també la forma en què el cos processa els diferents tipus d'aliments. Per això, els Punts Enlínia que conté un aliment són el resultat d'un càlcul matemàtic fet a partir de quatre paràmetres: calories, greixos, sucres i proteïnes.
 • Per a què serveix la sessió setmanal?
  Les sessions setmanals serveixen per donar-te força i motivació per seguir amb la dieta. Cada setmana treballem un tema diferent que t’ajudarà a millorar la teva alimentació, la capacitat de fer bé les coses i l’estil de vida. I, sobretot, t’ajudarà a aprimar-te amb salut.
 • Com funcionen les sessions presencials?
  Les nostres sessions presencials són setmanals, duren mitja hora i normalment hi assisteixen entre 10 i 20 persones, tot i que aquest nombre pot variar. Hi ha diferents horaris perquè puguis triar cada setmana el que més et convingui. Això sí, et recomanem que arribis 10 minuts abans perquè tinguem temps de pesar-te de forma privada i individual.
 • Si vull començar a anar a les sessions presencials, què he de fer?"
  Un cop tinguis cita prèvia, t'esperarem. El primer dia hauràs de venir amb temps. A més d'arribar 10 minuts abans de l'inici de la sessió per poder-te pesar de manera privada, cosa que fem en totes les reunions, t'hauràs de quedar una estona al final. Seran uns 20 minuts per explicar-te bé el funcionament del programa i perquè ens plantegis tots els dubtes que tinguis. Coneixer-nos millor ens ajudarà molt durant el teu seguiment.
 • Puc assistir només a una sessió i després fer-ho tot sol?
  Pots, però està comprovat que les persones que no assisteixen setmanalment a la sessió abandonen amb més facilitat que les que vénen habitualment. Amb el suport del dietista-coach i del grup, hi ha moltes més possibilitats d'èxit que fent-ho tot sol!
 • Existeix la possibilitat de fer-ho online?
  Sí, també fem el programa online. Ho fem el més semblant possible al presencial però utilitzem el zoom per les sessions i el whatsApp pel suport i el seguiment de pes. Ens adaptem a cada persona, així que és totalment personalitzat.
 • Si m'apunto al programa online, puc venir a alguna sessió presencial, o a l'inrevés?"
  Per suposat. Presencial i online, es poden combinar i anar alternant. De fet, el preu és el mateix, i tot el que reben les persones que ho fan presencial, també ho reben les que ho fan online. Són les mateixes sessions informatives, les mateixes receptes i el seguiment és igual d'efectiu. Podem dir que fem programa presencial, online i combinat, segons la necessitat de cadascú o de la situació social.
 • M'aprimaré de pressa?
  El nostre objectiu no és que t’aprimis ràpid, sinó que t’aprimis per sempre. Perdre pes en poc temps farà que el recuperis molt ràpid, per això recomanem no baixar més d'un quilo per setmana. La mitjana d'aprimament seguint el mètode de Punts Enlínia i fent vida normal és d’entre 400 i 700 g a la setmana. Sempre hi ha la possibilitat de fer-ho de forma més estricta, però nosaltres preferim ser flexibles i permetre’ns alguns extres, perquè tant important és aprimar-se com mantenir-se després. I això és més fàcil si t’aprimes progressivament.
 • Hauré de cuinar-me a part?
  De cap manera! Podràs cuinar-te igual que per a tota la família, perquè podràs menjar de tot. La primera setmana, en la trobada, t'explicarem com fer-ho i et donarem material perquè et sigui senzill.
 • Hauré de comprar algun producte per seguir la dieta?
  Cap ni un! A Punts Enlínia no utilitzem ni sobres, ni pastilles ni cap producte substitutiu. Ens alimentem amb menjar, portem una vida saludable i plena, i ens aprimem amb alegria i molta salut.
 • Un cop assoleixi en meu objectiu de pes, hauré de continuar assistint a les sessions setmanals si em vull mantenir?"
  No és obligatori, però sí gratuït i recomanable. Quan arribis al teu pes desitjat, faràs un mes de manteniment, amb unes pautes que t’explicarem de forma individual. Transcorregut aquest temps de consolidació, passaràs a ser Soci o Sòcia Prèmium i podràs assistir gratis a les sessions setmanals durant un any, sempre que el teu pes no augmenti més de dos quilos. Acabat aquest primer any, podràs renovar el teu títol Premium.
 • La dieta Punts Enlínia té efecte io-io?
  No, perquè el gran avantatge de Punts Enlínia respecte a d’altres dietes és que amb nosaltres canviaràs totalment la teva relació amb el menjar, i això és la millor garantia perquè no tornis a recuperar el pes perdut. Tot i així, per no recobrar els vells hàbits poc saludables, és important que continuïs assistint a alguna sessió de tant en tant després d'arribar al teu objectiu.
bottom of page